Hande Sarıoğlu'nun Takipçisine Meme Yanıtı Olay Oldu!

Memelerinin bakımını nasıl yapıyorsun diyen takipçisine Hande Sarıoğlu ne cevap verdi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sunucu Hande Sarıoğlu, Instagram sayfasından takipçisine verdiği yanıt ile olay oldu. Peki Hande Sarıoğlu ne dedi? Cevaplar haberinde..

 

Memelerinin bakımını nasıl yapıyorsun diyen takipçisine Hande Sarıoğlu ne cevap verdi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sunucu Hande Sarıoğlu, Instagram sayfasından takipçisine verdiği yanıt ile olay oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sunucu Hande Sarıoğlu, Instagram sayfasından takipçisine verdiği yanıt ile olay oldu. Peki Hande Sarıoğlu ne dedi? Cevaplar haberinde..

 

Bu memeleri 5 sene önce bastım parayı aldım!

 

Hande Sarıoğlu, ''Memelerinin bakımını nasıl yapıyorsun?'' sorusuna ise ''Arkadaşlar ben bu memeleri 5 sene önce bastım parayı aldım. Kalçalarım çok geniş olduğu için memelerim eksik kalıyordu proporsiyon olarak. FOX TV'de sunduğum Kaç Para Kaç programından aldığım parayla, gittim memelerimi yaptırdım. Ben o zaman 18 bin TL verdim. Şimdi yaptırmaya kalksan yüz bin tutar. Ne kadar değerlendi görüyor musun? Bir dolar bir de benim memelerim!'' yanıtını verdi.

 

hande sarioglu ndan takipcisine olay yaratan meme yaniti