Hande Kaptan Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Hande Kaptan kimdir? Rol aldığı projelerde gösterdiği başarılı performans ile dikkat çeken ünlü oyuncu Hande Kaptan ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Hande Kaptan kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Hande Kaptan kimdir? Rol aldığı projelerde gösterdiği başarılı performans ile dikkat çeken ünlü oyuncu Hande Kaptan ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Hande Kaptan ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir Peki Hande Kaptan kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

hande kaptan kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Hande Kaptan kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Hande Kaptan kimdir? Hande Kaptan tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu.1 Ocak 1985, Ankara doğumlu. İlk ve orta öğrenimini TED Ankara Koleji'nde tamamladı. 2006'da Gazi Üniversitesi İİBF Kamu Yönetimi Bölümü ve Bilkent Üniversitesi MSSF Oyunculuk Bölümü mezunu. Eş zamanlı olarak Gazi Üniversitesi SBE İnsan Kaynakları Yönetimi Bölümü'nde master yaptı.

 

hande kaptan kimdir nerelidir sevgilisi var mi 2

 

1 Ocak 1985 Ankara doğumlu olan Hande Kaptan1. 67 boyunda 52 kilo ağırlığındadır. İlkokul ve liseyi TED Koleji Ankara'da okuyan oyuncu Bilkent Üniversitesi müzik ve sahne sanatları Fakültesi tiyatro ana sanat dalı oyunculuk bölümü mezunudur. 

 

hande kaptan kimdir nerelidir sevgilisi var mi 3

 

34 yaşında olan Hande Kaptan oğlak burcudur. Babası bürokrat annesi ise öğretmen olan Hande Kaptan tek çocuktur. Dans etmeyi çok seven küçük yaşlardan itibaren dans etmeye başlayan ve bu dalda oldukça büyük başarılar elde eden Hande Kaptan Behzat Ç Bir Ankara polisiyesi 7. bölümde Aslı karakteriyle oyunculuğa başlamıştır. 2010 yılında ise Akasya Durağı adlı dizide 111.bölümde Songül karakterini canlandırmış, 2012 yılında ise Benim İçin Üzülme dizisinde Filiz karakteriyle yer almıştır. 2014 yılında Yılanların Öcü dizisindeki Şerife rolüyle ekranlara çıkan Hande Kaptan yeni oyunculardan biridir.

 

hande kaptan kimdir nerelidir sevgilisi var mi 4

 

Hande Kaptan 1985 yılında dünyaya gelmiştir. Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi’nden mezun olan Hande Kaptan İlköğretimi ve Liseyi Ankara TED Koleji’nde tamamlamıştır. Annesi resim öğretmeni, babası ise eski bir Bürokrat’tır. İlk oyunculuk deneyimini Türk televizyon tarihinin sevilen dizilerinden Behzat Ç. ile oyunculuk hayatına adım atmıştır.

 

hande kaptan kimdir nerelidir sevgilisi var mi 5

 

Daha sonra Akasya Durağı, Benim İçin Üzülme ve Yılanların Öcü, Kollama, Muhteşem Yüzyıl, Şahane Damat gibi dizilerde rol almıştır. 2017 yılında ise Atv ekranlarında yayınlanacak olan İkisini de Sevdim isimli dizide Azra Karacabey karakterini canlandıracaktır. Hande Kaptan aslen Ankara’lıdır.



Etiketler: