Hande Erçel Yazın Hem Tatil Yapacak Hem Çalışacak!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Hande Erçel, Mikonos'ta bir otelden reklam teklifi alırken, teklifi kabul etti. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Hande Erçel, Mikonos'ta bir otelden reklam teklifi alırken, teklifi kabul etti. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Hande Erçel, Mikonos'ta bir otelden reklam teklifi alırken, teklifi kabul etti. 

 

Hem iş hem tatil!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Hande Erçel, Mikonos'ta bir otelden reklam teklifi alırken, teklifi kabul etti. Hande Erçel yazın hem tatil yapacak hem de çalışacak. Ünlü oyuncuya Mikonos'ta bir tatilde konaklaması için teklif geldi. Mikonos'ta bulunan bir otelden teklif alan Hande Erçel'e otel, konaklayıp reklamlarını yapmaları karşılığında geceliği 15 bin TL'lik teklifte bulundu. Teklifi kabul eden Hande Erçel yanında sevgilisi Kaan Yıldırım'ı da götürecek.