Hande Erçel Murat Dalkılıç Aynı Mekanda! Görüntüler Sosyal Medyada Olay Oldu!

Hande Erçel Murat Dalkılıç nerede pişti oldu? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve Kerem Bürsin'den ayrılmasıyla gündemde olan ünlü oyuncu Hande Erçel ile eski sevgilisi Murat Dalkılıç Fenerbahçe Beko Real Madrid maçında pişti oldular. 

 

Hande Erçel Murat Dalkılıç nerede pişti oldu? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve Kerem Bürsin'den ayrılmasıyla gündemde olan ünlü oyuncu Hande Erçel ile eski sevgilisi Murat Dalkılıç Fenerbahçe Beko Real Madrid maçında pişti oldular. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Hande Erçel ile eski sevgilisi Murat Dalkılıç Fenerbahçe Beko Real Madrid maçında pişti oldular. 

 

hande ercel murat dalkilic basketbol macinda pisti oldu

 

Basketbol maçında pişti oldular!

 

Evlenecekleri konuşulan Hande Erçel ile Murat Dalkılıç, 2020’nin Temmuz ayında 3 yıllık ilişkilerini sürpriz bir kararla sonlandırmıştı. Biten ilişkilerinin ardından yeni aşklara yelken açan ikiliden Hande Erçel, geçen günlerde Kerem Bürsin’le ayrıldığı yönündeki haberlerle çok konuşulmuştu. Erçel, şimdi ise Sitera Akbaş ile aşk yaşayan eski aşkı Murat Dalkılıç ile gündeme geldi. İkili, Fenerbahçe Beko - Real Madrid basketbol maçında pişti oldu. O anlar ise sosyal medyaya damga vurdu. Ünlü oyuncu Hande Erçel, geçen günlerde meslektaşı Kerem Bürsin ile ayrıldığı yönündeki haberlerle gündem olmuştu. Erçel şimdi ise Sitera Akbaş ile aşk yaşayan eski aşkı Murat Dalkılıç ile gündeme geldi. Hande Erçel ile Murat Dalkılıç Fenerbahçe Beko - Real Madrid basketbol maçında pişti oldu. Hande Erçel maçta telefonla ilgilenirken Dalkılıç ise ayakta arkadaşıyla konuşurken kameralara yansıdı. O anlar ise sosyal medyada hızla yayılarak çok konuşuldu.