Hande Erçel Kendisini Bakıma Aldı!

3 aylık koronavirüsü karantinası sonrası hayat yavaş yavaş normale dönerken Takvim'den Ufuk Özcan'ın haberine göre ünlü oyuncu Hande Erçel kendisini bakıma aldı. 

 

3 aylık koronavirüsü karantinası sonrası hayat yavaş yavaş normale dönerken Takvim'den Ufuk Özcan'ın haberine göre ünlü oyuncu Hande Erçel kendisini bakıma aldı. Son dönemde rol aldığı projelerdeki performansı ile adından söz ettiren ünlü oyuncu Hande Erçel, Takvim gazetesinden Ufuk Özcan'ın haberine göre 3 aylık karantina sonrası kendisini bakıma aldı. 

 

Hande Erçel, karantina sonrası kendini bakıma aldı.Bağışıklığı zayıf olduğu ortaya çıkan güzel oyuncu, bağışıklığını güçlendirmek için damardan C vitamini katkısı almaya başladı.Erçel gibi damardan C vitamini katkısı olan ünlülerin arasında Çağla Şıkel’den Özge Ulusoy’a kadar birçok isim var.

 

Hande Erçel’in yaptırdığı bir diğer yöntem ise göz altlarının pürüzsüz olması için göz çevresine uyarlanan patentli mikro kanal bant teknolojisiyle üretilmiş patch’ler (bantlar) kullanması. Yara bandı gibi göz altına yapıştırılan bu bantlar göz çevresine botoks etkisi yapıyor. 

 



Etiketler: