Hande Erçel'in Finlandiya Paylaşımları Tepkilere Neden Oldu! 'Böyle Acılı Bir Günde!'

FOX TV'de yayınlanan Bambaşka Biri dizisindeki performansıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Hande Erçel'in Finlandiya tatilinden yaptığı paylaşımlar 12 askerimizin şehit olduğu güne denk gelince tepkilere neden oldu. 

 

FOX TV'de yayınlanan Bambaşka Biri dizisindeki performansıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Hande Erçel'in Finlandiya tatilinden yaptığı paylaşımlar tepkilere neden oldu. Yer aldığı yapımlarda gösterdiği oyunculuk performansları ile oldukça geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü oyuncu Hande Erçel, geçtiğimiz haftalarda Suudi Arabistan'da düzenlenen Soundstorm Müzik Festivali paylaşımlarıyla gündeme gelmişti. Sosyal medya hesaplarından festivale dair birçok paylaşım yapan ünlü oyuncu, bu kez Finlandiya'dan paylaşımda bulundu. Ünlü oyuncunun paylaşımları büyük tepki topladı.

 

hande ercel in finlandiya paylasimlari tepkilere neden oldu boyle acili bir gunde

 

Geçtiğimiz Eylül ayında yayınlanmaya başlayan 'Bambaşka Biri' dizisinin başrol oyuncusu Hande Erçel, dizinin final kararının ardından soluğu yurt dışında aldı. Sosyal medya hesaplarından birçok ülkeye dair paylaşımda bulunan ünlü oyuncu, seyahatleri ile gündeme gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde kış tatili için Finlandiya'ya giden ünlü oyuncu, tatilden yayınladığı kareler ile gündem oldu. 

 

hande ercel in finlandiya paylasimlari tepkilere neden oldu boyle acili bir gunde fenoreporter

 

ELEŞTİRİ YAĞMURUNA TUTULDU!

 

hande ercel in finlandiya paylasimlari tepkilere neden oldu boyle acili bir gunde fenoreporter

 

 

Geçtiğimiz günlerde Irak'ın kuzeyi Pençe Kilit Operasyonu bölgesinde bölücü terör örgütü tarafından düzenlenen saldırılarda şehit düşen 12 Mehmetçiğimiz için ülkece yas tutarken ünlü oyuncunun lüks tatilinden pozlarını yayınlaması sosyal medyada olay oldu.

 

hande ercel in finlandiya paylasimlari tepkilere neden oldu boyle acili bir gunde fenoreporter

 

Paylaşımının hemen ardından eleştiri yağmuruna tutulan Hande Erçel'e 'Üzülerek kınıyorum, çok üzücü ve duyarsızlıktan başka bir şey değil böyle bir paylaşım',  'Böyle acılı bir günde de bu fotoğrafları koyman pek hoş olmadı', 'Şehidimiz var Hande hanım. Unutmayın sizi bu millet ünlü etti!' şeklinde binlerce yorum geldi. Ünlü oyuncu, yapılan eleştirilere rağmen henüz bir taziye mesajı yayınlamadı. 



Etiketler: