Hande Doğandemir'in Adrenalin Yolculuğu!

Kamp ve adrenalin tutkunu insanların gitmek için can attığı yerlerden olan Meksika’nın Yucatan Yarımadası’ndaki ‘Cenote Doğal Çukuru’nu ziyaret eden oyuncu Hande Doğandemir, Instagram sayfasından bu yüksek adrenalinli yolculuğu hakkında takipçilerine bilgiler verdi.

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımın altına "Dün inanılmaz bir deneyim yaşadık çok heyecanlıydı. Burası Cenote ik Kil - ‘Cenote Doğal Çukuru’ 

Mekisa’nın Yucatan Yarımadası’nda Maya’lara ait bir bölgede.. 70 metre derinliğinde, bir merdivenle alana ulaşıp oldukça yüksek bir yerden tatlı suya atlatıp - yükseklik korkum olmasına rağmen benim için çok zor olsa da yaptım :) - yüzebiliyorsunuz içinde siyah kedi balıkları var ama müthiş bir his :) Mayalı hükümdarlar dinlenmek ve kurban törenleri için kullanıyormuş.. nasıl bir yer olduğunu sağa kaydırarak görebilirsiniz.. eğer yolunuz düşerse Chichen Itza’ ya kadar olan yorucu yolculuğun sonunda kendinizi ödüllendirmiş olursunuz" notunu düşen ünlü oyuncu kısa sürede 138 binden fazla beğeni alırken sosyal medyada takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

 

Not: Fotoğraf Hande Doğandemir'in Instagram sayfasından alınmıştır.