Haluk Bilginer Emmy Aldı!

Ay Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği Şahsiyet dizisindeki performansı ile Emmy ödüllerinde en iyi erkek oyuncu ödülüne aday gösterilen ünlü oyuncu Haluk Bilginer düzenlenen törende en iyi erkek oyuncu dalında Emmy ödülüne layık görüldü. 

 

Ay Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği Şahsiyet dizisindeki performansı ile Emmy ödüllerinde en iyi erkek oyuncu ödülüne aday gösterilen ünlü oyuncu Haluk Bilginer düzenlenen törende en iyi erkek oyuncu dalında Emmy ödülüne layık görüldü. 47. Emmy Ödülleri düzenlenen törenle sahiplerini bulurken, Amerika'nın New York kentinde düzenlenen törende Şahsiyet dizisindeki performansı ile en iyi erkek ödülüne aday olan ünlü oyuncu Haluk Bilginer bu dalda ödüle layık görüldü. 

 

Amerika'nın New York kentinde düzenlenen törene katılan ünlü oyuncu Onur Saylak, en iyi erkek dalında ödüle layık görülen Haluk Bilginer'i ilk tebrik edenlerden biri meslektaşı Onur Saylak oldu. Ülkemiz adına mutlu haberi veren ünlü oyuncu Onur Saylak, Haluk Bilginer'in ödülü anı Twitter sayfasından paylaşırken "Bir Şahsiyet meselesi" ifadelerini kullandı. Bu paylaşımı ile kısa sürede binlece kez retweet ve favori alan ünlü oyuncu sosyal medyada takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

İşte Onur Saylak'ın o paylaşımı;