Halle Berry Oğlunun Velayetini Almak İçin Harekete Geçti!

Oscar ödüllü oyuncu Halle Berry, Olivier Martinez ile evliliğinden dünyaya gelen 10 yaşındaki oğlunun velayetini talep ediyor.

 

NTV'de yer alan habere göre, "Monster's Ball" (Kesişen Yollar) filmindeki rolüyle Oscar'da En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kazanan oyuncu Halle Berry ile eski eşi Olivier Martinez'in nafaka davası geçtiğimiz yıl sonuçlanmıştı. 10 yaşında Maceo adında bir erkek çocuğu sahibi olan çiftin anlaşamadığı ortaya çıktı.

 

People dergisinin haberine göre, Oscar ödüllü oyuncu oğlunun velayetini Martinez'den almak istiyor. 58 yaşındaki oyuncu, eski eşinin "ortak ebeveynlik yapmayı reddettiğini" öne sürüyor. Berry, oğlunun velayetinin kendisine verilmesini talep ediyor. Elde edilen yasal belgelere göre Berry, "oğlunun eğitimi, sağlığı ve terapi ihtiyaçları gibi konularda tüm kararları alma yetkisini" talep ediyor.

 

DAVA 8 YIL SÜRDÜ

 

2015'teki ayrılan çift, yaklaşık 8 yıl sonra resmen boşanmıştı. Yıllarca süren davanın sonucunda, Berry'nin Martinez'e ayda 8 bin dolar çocuk desteği ve 2 milyon doların üzerinde elde etmiş olduğu her gelirin de yüzde 4,3’ünü eski eşine ödemesine karar verilmişti. Berry ve Martinez 2013 yılında dünyaevine girdi. Berry, 2015 yılında Martinez'e boşanma davası açtı.



Etiketler: