Haldun Demirhisar'dan Aleyna Tilki Açıklaması! Sanat Konuşuyoruz!

Geçtiğimiz gün ünlü şarkıcı Aleyna Tilki ile yakalanan ünlü iş insanı Haldun Demirhisar Tilki hakkında neler söyledi? Geçtiğimiz gün yakalandığı Aleyna Tilki ile ilgili konuşan ünlü iş adamı Haldun Demirhisar, Aleyna Tilki ile sadece arkadaş olduklarını ve sanat konuştuklarını söyledi. 

 

Geçtiğimiz gün ünlü şarkıcı Aleyna Tilki ile yakalanan ünlü iş insanı Haldun Demirhisar Tilki hakkında neler söyledi? Geçtiğimiz gün yakalandığı Aleyna Tilki ile ilgili konuşan ünlü iş adamı Haldun Demirhisar, Aleyna Tilki ile sadece arkadaş olduklarını ve sanat konuştuklarını söyledi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü iş adamı Haldun Demirhisar, Aleyna Tilki ile sadece arkadaş olduklarını ve sanat konuştuklarını söyledi.

 

Aleyna Tilki (21) ile görüntülenen Haldun Demirhisar’dan (51) açıklama: Her yan yana geleni sevgili yapmayın. Yani sanat için gençlerle çocuğumla 5 yıldır arkadaş olan, benim de arkadaşım Aleyna ile birçok sanat projesi, onun kariyeri gibi birçok konu konuşuyoruz. Aleyna benim canımın içi, oğlumun arkadaşı. Benim de arkadaşım. Bu görüşmelerin sonucunu magazin sayfalarında değil kültür ve sanatta görelim. 

 

haldun demirhisar dan aleyna tilki aciklamasi sadece sanat konusuyoruz