Hakan Sabancı'yı Kızdıracak Hande Erçel Yorumu! Tuğba Ekinci'den Geldi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken şarkıcı Tuğba Ekinci, aşkları belgelenen iş insanı Hakan Sabancı ile oyuncu Hande Erçel'in ilişkileri ile ilgili yorumda bulunurken, kullandığı ifadeler dikkat çekti. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken şarkıcı Tuğba Ekinci, aşkları belgelenen iş insanı Hakan Sabancı ile oyuncu Hande Erçel'in ilişkileri ile ilgili yorumda bulunurken, kullandığı ifadeler dikkat çekti. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken şarkıcı Tuğba Ekinci, aşkları belgelenen iş insanı Hakan Sabancı ile oyuncu Hande Erçel'in ilişkileri ile ilgili yorumda bulunurken, kullandığı ifadeler dikkat çekti. 

 

Oyuncu Hande Erçel, birlikte olduğu ispatlanan Hakan Sabancı ile aşk kaçamağı yaptı. Paris yolculuğuna çıkan aşıklar birlikte görüntülendi. O anlar magazin gündemine bomba gibi düşerken Tuğba Ekinci'den gelen yorum dikkat çekti. Aşklarıyla magazin gündemine bomba gibi düşen Hande Erçel ve Hakan Sabancı'dan yeni görüntü geldi. Romantik bir tatile çıkan ikilinin görüntüsü sosyal medyanın gündemine oturdu. Murat Dalkılıç'ın ardından Kerem Bürsin ve Kaan Yıldırım ile ilişki yaşayan güzel oyuncu, geçtiğimiz yılın sonunda ise gönlünü aşk listesi hayli kabarık olan Hakan Sabancı'ya kaptırmıştı. İlişkileri ilk kez duyulduğunda "Hayatımda kimse yok. Beni hayal dünyanızın içine çekmeyin" diyerek inkar eden güzel oyuncu, geçtiğimiz ay sosyetik playboyla görüntülenmişti. Aşkın ispatlanmasının ardından sus pus kesilen Hande Erçel ile Hakan Sabancı, ilişkilerini gözlerden uzak yaşamaya devam ediyor. Gazetemagazin'in haberine göre, romantizmin doruklarında olan Hande Erçel ile Hakan Sabancı son olarak Paris'e uçtu. İkili pasaport kontrolü sırasında kameralara yakalandı. Aşk iddialarını sert bir dille yalanlayan oyuncu Erçel'i gören Tuğba Ekinci ise Hakan Sabancı'yı kızdıracak yorumda bulundu.

 

Ekinci paylaşımında "Güzelim hande bozuk para gibi harcıyor minik adamlarla güzelliğini" yorumuyla şoke etti. Erçel Murat Dalkılıç'ın ardından Kerem Bürsin ve Kaan Yıldırım ile ilişki yaşamıştı. Hakan Sabancı'nın ise geçmiş aşk listesinde şu anda evli olan birçok sosyetik güzel, Hadise, Merve Boluğur, Şeyma Subaşı ve sayısız yabancı manken yer alıyor.