Hakan KurtaÅŸ'ın Birce Akalay'a Bakışları Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Güzel oyuncu Birce Akalay, dün akÅŸam arkadaÅŸları ve sevgilisi Hakan KurtaÅŸ ile 40. yaÅŸ gününü verdiÄŸi partiyle kutladı. Akalay mikrofonlara konuÅŸtuÄŸu esnada sevgilisi KurtaÅŸ'ın bakışları gözlerden kaçmadı.

 

Birçok dizi ve film projesinde rol alan güzel oyuncu Birce Akalay, 19 Haziran'da 40. yaşına verdiÄŸi bir partiyle girdi. ArkadaÅŸları bayram nedeniyle tatilde olduÄŸu için kutlama yapmayan Birce Akalay, parti öncesi kamera karşısına geçti. Oyuncu, konuÅŸurken sevgilisi Hakan KurtaÅŸ'ın bakışları dikkatlerden kaçmadı.

 

"40. YAÅž OLDUÄžU Ä°ÇÄ°N ÖZEL BÄ°R KUTLAMA Ä°STEDÄ°M”

 

BeyoÄŸlu'ndaki bir mekanda parti veren Birce Akalay, geceye sevgilisi Hakan KurtaÅŸ ile geldi. Mekana girmeden Muhabir Online muhabirine açıklama yapan oyuncu "Aslında doÄŸum günüm 10 gün önceydi ama arkadaÅŸlarımın dönmesini bekledim. 40 yaÅŸ olduÄŸu için böyle özel bir kutlama olsun istedim. Normalde ufak tefek kutlamaları seviyorum ama bu sefer kalabalık olsun istedim" dedi. O esnada sevgilisine aÅŸkla bakan Hakan KurtaÅŸ da muhabirin "AÅŸk dolu bakıyorsunuz, Birce Hanım sizin için ne ifade ediyor?" sorusuna "Mutluluk paylaÅŸtıkça güzel olan bir ÅŸey, sizler de görüyorsunuz. Huzurlu olmak güzel. AÅŸkı uzun uzun tanımlamak zor" cevabını verdi.

 

hakan kurtas in birce akalay a bakislari gundem oldu

FotoÄŸraf - Muhabironline @Instagram

 

BAKIÅžLARI TAKÄ°PÇÄ°LERÄ°NÄ°N GÖZÜNDEN KAÇMADI

 

Yakışıklı oyuncu Hakan KurtaÅŸ'ın sevgilisine olan bakışları kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. KurtaÅŸ için "Neden yeni görmüÅŸ gibi bakıyor" ve "Çok aşıkmış, gözlerini alamıyormuÅŸ gibi kameralara oynamış" yorumları yapıldı.