Hakan Ki'den 'Depresif' Şarkısı Yayınlandı!

Son dönemde yayınladığı ÅŸarkılarla dikkat çeken ÅŸarkıcı Hakan Ki yeni ÅŸarkısı 'Depresif' ile müzikseverlerle buluÅŸtu. 

 

Haber: Sedat Sarıkaya

 

Son dönemde yayınladığı ÅŸarkılarla dikkat çeken ÅŸarkıcı Hakan Ki yeni ÅŸarkısı 'Depresif' ile müzikseverlerle buluÅŸtu. Son dönemde yayınladığı ÅŸarkılarla dikkat çeken ÅŸarkıcı Hakan Ki yeni ÅŸarkısı 'Depresif' ile müzikseverlerle buluÅŸtu. 

 

Pop müziÄŸinde adından son dönemlerde oldukça fazla söz ettiren genç kızların gözdesi Hakan Ki kısa bir aradan sonra yeni ÅŸarkısı “Depresif” ile sevenleriyle buluÅŸtu. Bir önceki çalışmaları “Bencil” , “Gitme Lütfen” ve “Adın Batsın” ile büyük baÅŸarı elde eden sanatçı ÅŸu sıralar yeni ÅŸarkısı ile müzik listelerini zorlayacak.

 

hakan ki den depresif sarkisi muzikseverlerle bulustu

 

Ä°NSAN Ä°LÄ°ÅžKÄ°LERÄ° ÇOK ZORLAÅžTI

   

Yeni ÅŸarkıda depresif bir profil çizen Hakan Ki , “Günlük hayattaki iliÅŸkilerin zorlaÅŸtığı ve gergin bir toplum haline gelindiÄŸini belirtmektedir. Haliyle bu durum ikili iliÅŸkileride etkilemekte, fazla alıngan , fazla gergin ve depresif haller yaÅŸanmaktadır. Bu ÅŸarkının hikayeside tam olarak bu durumu özetlemektedir. HerÅŸeyin çok güzel olmasını istiyoruz ama bir çaba sarfetmiyoruz. Sonuç olarak hep haklı olduÄŸumuzu sanıyoruz. Hak vermeyi, karşımızdakini anlamayı bilmiyoruz” ifadelerini kullandı.

 

 



Etiketler: