Hakan Hatipoğlu'ndan Dikkat Çeken Elon Musk Amber Heard Yorumu! Güç Zehirlenmesi Yaşıyor!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü Survivor yorumcusu Hakan Hatipoğlu, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Twitter'ı satan alan ve son dönemde yaptığı açıklamalarla gündemden düşmeyen ünlü iş insanı Elon Musk'ın Amber Heard'ün hesabını silmesiyle ilgili yaptığı yorum ile sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü Survivor yorumcusu Hakan Hatipoğlu, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Twitter'ı satan alan ve son dönemde yaptığı açıklamalarla gündemden düşmeyen ünlü iş insanı Elon Musk ile ilgili yaptığı yorum ile sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü Survivor yorumcusu Hakan Hatipoğlu, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Twitter'ı satan alan ve son dönemde yaptığı açıklamalarla gündemden düşmeyen ünlü iş insanı Elon Musk ile ilgili yaptığı yorum ile sosyal medyada gündem oldu.

 

Güç zehirlenmesi yaşıyor!

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Elon Musk için "Akıllı olabilir, parası olabilir ama bu kadar kibirli ve dış etkenlerden etkilenen bir adam için diyebileceğim tek şey güç zehirlenmesi yaşıyor. Sussa biraz, saygı görmeye devam edecek ama konuştukça itibarı yıpranıyor. Soğudum bi haftada resmen" ifadelerini kullanan Hatipoğlu sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

Hakan hatipoglu nun elon musk ile ilgili yorumu gundem oldu