Hakan Çalhanoğlu'ndan Çocuk Açıklaması! Çok Özledim!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve geçtiğimiz sezon İnter'de gösterdiği performans ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan Milli Futbolcu Hakan Çalhanoğlu Alaçatı'da objektiflere yansırken, yaptığı çocuk açıklaması ile beğeni topladı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve geçtiğimiz sezon İnter'de gösterdiği performans ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan Milli Futbolcu Hakan Çalhanoğlu Alaçatı'da objektiflere yansırken, yaptığı çocuk açıklaması ile beğeni topladı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren Milli Futbolcu Hakan Çalhanoğlu Alaçatı'da objektiflere yansırken, yaptığı çocuk açıklaması ile beğeni topladı.

 

Habertürk'ten Atakan Makar'ın haberine göre; Milli Takım oyuncularından Hakan Çalhanoğlu, son maçta attığı penaltı golü ile grupta dördüncü maçlarını kazanarak, liderliklerini sürdürdü. Verilen aranın ardından Çalhanoğlu, ailesiyle birlikte önceki akşam soluğu Alaçatı'daki bir tatlıcıda aldı. Çıkışta objektiflere yansıyan Hakan Çalhanoğlu, çocukları ile hasret giderdi. Futbolcu, kucağından inmeyen kızı ve oğluyla birlikte kendisini görüntüleyen muhabirlere poz da verdi. Basın mensuplarıyla sohbet de eden Çalhanoğlu, çocuklarını çok özlediğini ve biraz daha Alaçatı'da tatil yapacağını ifade etti. Ünlü futbolcu, ardından ailesiyle birlikte oradan uzaklaştı.