Hakan Bilgin'den Yıllar Sonra Gelen Yılan Hikayesi İtirafı! Dikkat Çekti!

Son dönemde Youtube'da yaptığı programlarla ve rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Hakan Bilgin Yılan Hikayesi dizisiyle ilgili yıllar sonra yaptığı itirafla dikkat çekti. 

 

Hakan Bilgin ilk olarak Yılan Hikayesi dizisinde rol almıştı. Ünlü oyuncu projeye giriş sürecini ilk kez anlattı. Hakan Bilgin, "Teklif gelmedi aslında. O zamanlar Devin Özgür Çınar bir yapımda cast yaparken onu ziyarete gitmiştim. Emre Kınay da Devin'i arayarak 'Yılan Hikayesi yapıyoruz, cast için şu formatta adamlar lazım' deyince o da beni söylüyor. Belki de benden kurtulmak için başından attı. Emre Kınay da, 'O zaman gelsin Osman Yağmurdereli'nin oraya' diyor." ifadelerini kullandı.

 

Hakan Bilgin geçtiğimiz günlerde Gökay Kalaycıoğlu'nun Haberler.com'un YouTube kanalında yayınlanan Haber Bahane programına konuk oldu. Satış temsilciliği yaparken Yılan Hikayesi dizisine seçilip oyunculuk yapmaya başlayan Hakan Bilgin, o süreci ilk kez anlattı.

 

"BENİ YILAN HİKAYESİ'NE DEVİN ÖZGÜR ÇINAR ÖNERDİ”

 

Bilgin şunları söyledi:

 

"Teklif gelmedi aslında. O zamanlar Devin Özgür Çınar bir yapımda cast yaparken onu ziyarete gitmiştim. Arkadaşız ama ben Devin'den hoşlanıyor gibiyim, onun da hiç umurunda değil. Emre Kınay da Devin'i arayarak 'Yılan Hikayesi yapıyoruz, cast için şu formatta adamlar lazım' deyince o da beni söylüyor. Belki de benden kurtulmak için başından attı. Emre Kınay da, 'O zaman gelsin Osman Yağmurdereli'nin oraya' diyor. Emre ile dostluğumuz da tiyatro festivallerinde falan kuyrukta karşılaşmamız olmuştu. Sonra Osman ağabeyin yanına gittim rolü söyledi, anlaştık ve Yılan Hikayesi başladı. Tamamen tesadüftü. Sonra 3 sene süren bir yolculuk başladı."



Etiketler: