Hafsanur Sancaktutan'ın Photoshop'lu Paylaşımı Gündem Oldu! Bir Daha Yapma!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı Dünyayla Benim Aramda dizisindeki sahneleriyle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Hafsanur Sancaktutan önceki gün vizyona giren Bandırma Füze Kulübü filminin galasına katılırken bu etkinlikte kullandığı kombin ile yaptığı paylaşımda photoshoplu halleri ile sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı Dünyayla Benim Aramda dizisindeki sahneleriyle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Hafsanur Sancaktutan önceki gün vizyona giren Bandırma Füze Kulübü filminin galasına katılırken bu etkinlikte kullandığı kombin ile yaptığı paylaşımda photoshoplu halleri ile sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla magazin gündeminde yer almaya ve konuşulmaya devam eden ünlü oyuncu Hafsanur Sancaktutan önceki gün vizyona giren Bandırma Füze Kulübü filminin galasına katılırken bu etkinlikte kullandığı kombin ile yaptığı paylaşımda photoshoplu halleri ile sosyal medyada gündem oldu. 

 

Bir daha photoshop yapma!

 

2. Sayfa'nın haberine göre; Hafsanur Sancaktutan’ın kendi paylaştığı kare ile Bandırma Füze Kulübü filminin galasında çekilen fotoğrafı arasındaki fark dikkat çekti. 1.63 boyundaki oyuncuya takipçileri ‘Sen bir daha photoshop yapma Hafsa', 'Bir fotoğrafla bu kadar oynanmaz' şeklinde yorum yaptılar 

 

İşte o fark;

 

hafsanur sancaktutan in photoshoplu paylasimi gundem oldu