Hafsanur Sancaktutan İle Kubilay Aka Aşk Mı Yaşıyorlar? Dikkat Çeken İddia!

“Ortalıkta adam kalmadı” diyerek gündem olan Hafsanur Sancaktutan’ın yeni bir ilişkiye başladığı iddia ediliyor. İddialara göre, ünlü oyuncu Kubilay Aka ile flört ediyor.

 

Son olarak arkadaşlarıyla eğlenmeye giden Hafsanur Sancaktutan, aşk hayatı sorulduğunda “Ortalıkta adam kalmadı” yanıtını vererek sosyal medyada büyük ilgi çekmişti.

 

Aşk mı yaşıyorlar? 

 

Birsen Altuntaş’ın haberine göre; Hafsanur Sancaktutan kalbini, aynı ajansa bağlı olduğu Kubilay Aka’ya kaptırdı. Hafsanur Sancaktutan’ın, Kapadokya’da Kubilay Aka ile birlikte olduğu ileri sürülüyor. Geçen hafta sonu, sevgilisiyle dizi seti için Kapadokya’da vakit geçiren Kubilay Aka’nın “İnci Taneleri” dizisi, 1 Eylül’de sete çıkacak.

 

 

Başarılı oyuncu Hafsanur Sancaktutan, aylar önce gelen ancak bacağından geçirdiği çapraz bağ ameliyatı nedeniyle kabul edemediği “Siyah Kalp” dizisindeki Melek rolüne ısrarlı teklifler üzerine ‘evet’ demişti. Bu haber, Hafsanur Sancaktutan ve Kubilay Aka arasındaki aşk dedikodularının doğruluğunu önümüzdeki günlerde gösterecek.