Hadise Yeni Yılda Hem Aşka Hem İşte Kazanacak!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Hadise, yeni yılda sevgilisi Mehmet Dinçerler'i bırakamadı. Yeni yılda Kıbrıs'ta sahne almaya hazırlanan ünlü şarkıcı hem aşkta hem de işte kazanacak. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Hadise, yeni yılda sevgilisi Mehmet Dinçerler'i bırakamadı. Yeni yılda Kıbrıs'ta sahne almaya hazırlanan ünlü şarkıcı hem aşkta hem de işte kazanacak. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Hadise, yeni yılda sevgilisi Mehmet Dinçerler'i bırakamadı. Yeni yılda Kıbrıs'ta sahne almaya hazırlanan ünlü şarkıcı hem aşkta hem de işte kazanacak.

 

hadise yeni yilda hem askta hem iste kazanacak

 

Ünlü şarkıcı Hadise, yılbaşı planını yaparken sevgilisi Mehmet Dinçerler'i de bırakamadı. Yeni yılı Kıbrıs’ta karşılayacak olan güzel şarkıcı, sahne almadan üç gün önce sevgilisiyle aşk kaçamağı yapacak. Böyle Hadise, yeni yılda hem cebini dolduracak hem de gönlünü dolduracak.

 

Hadise, yeni yılı sevgilisiyle Kıbrıs’ta karşılayacak. Yılbaşı gecesi için 1 milyon lira alacak olan Hadise, 3 gün önceden sevgilisi Mehmet Dinçerler ile gidip kısa bir tatil yapmayı da planlıyor. Hadise, bu arada 2022 yılında da İtalyan moda devi Valentino ile sponsorluk anlaşmasını yeniledi. İşte Hadise'nin yılbaşı planları ve o gece alacağı tutar...

 

1 MİLYON LİRA ALACAK

Ünlü çift, 2022 yılını Kıbrıs’ta karşılayacak. Yılbaşı gecesi için 1 milyon lira alacak olan Hadise, 3 gün önceden sevgilisi Mehmet Dinçerler ile gidip kısa bir tatil yapmayı da planlıyor.