Hadise'ye Sansür Geldi! Son Paylaşımlarıyla Dikkat Çekti!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Hadise, Mehmet Dinçerler ile nişanlandıktan sonra değiştirdiği tarzıyla sosyal medyada dikkat çekmeye başladı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Hadise, Mehmet Dinçerler ile nişanlandıktan sonra değiştirdiği tarzıyla sosyal medyada dikkat çekmeye başladı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Hadise, Mehmet Dinçerler ile nişanlandıktan sonra değiştirdiği tarzıyla sosyal medyada dikkat çekmeye başladı.  

 

Sansür geldi!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Hadise, Mehmet Dinçerler ile nişanlandıktan sonra değiştirdiği tarzıyla sosyal medyada dikkat çekmeye başladı. Cesur kıyafetleriyle gündem olan hadise, Mehmet Dinçerler ile nişanlandıktan sonra bambaşka bir tarza büründü. Ünlü popçu hem konser kıyafetlerine hem de tatil paylaşımlarına dikkat etmeye başladı.

 

hadise son donemde yaptigi paylasimlarda tarzi ile dikkat cekti sansur geldi



Etiketler: