Hadise'nin Geliri Ortaya Çıktı! Geliri Dudak Uçuklatacak Cinsten!

Kariyeri ve özel hayatıyla adından sıkça söz ettiren ünlü şarkıcı Hadise, son olarak, reklam anlaşmalarından aldığı ücretlerle gündeme geldi. Özel hayatı ve kariyeriyle sık sık gündeme gelen 38 yaşındaki ünlü şarkıcı Hadise, sosyal medya paylaşımlarıyla zaman zaman gündeme geliyor. Ünlü şarkıcı bu kez de reklam anlaşmalarından aldığı ücretlerle gündeme geldi. 

 

Ünlü şarkıcı Hadise iş insanı Mehmet Dinçerler ile geçtiğimiz sene Çırağan Sarayı'nda aile arasında gerçekleşen bir törenle sessiz sedasız evlenmişti. Ancak ikilinin evliliği sadece 5 ay sürmüştü. Boşanmanın ardından adı birçok isimle aşk iddialarına karışan Hadise son olarak kendisinden 10 yaş küçük Mert Ayaydın ile görüntülenmişti.

 

AŞK İDDİALARINI YALANLAMIŞTI

 

Hakkında çıkan aşk iddialarına sinirlenen Hadise "Kafanıza göre haber yapıyorsunuz, ben arkadaşımla yemek yiyebilirim sohbet edebilirim bu kadar" demişti. Ünlü şarkıcı şimdi de reklam anlaşmalarından aldığı ücretlerle gündeme geldi. Hadise'nin aldığı miktarlar dudak uçuklattı. Hadise, bu sene için 3 büyük firma ile 1 yıllık anlaşma imzaladı. Şarkıcının anlaşmalar için alacağı ücretler ise ücretler ise dudak uçuklatan cinsten oldu.

 

300 MİLYON TL

 

Aramızda Kalmasın'ın haberine göre, Hadise biri mücevher olmak üzere 3 büyük markayla 1 yıllık sözleşme imzaladı. Ortaya çıkan iddialara göre; ünlü şarkıcı her birinden 3'er milyon dolar toplamda 300 milyon liraya yakın bir para kazandı. Hem paylaşımlarıyla hem de kariyeriyle adından söz ettiren şarkıcı, bahar ve yaz aylarında 95 konsere çıkarak toplamda 237 buçuk milyon lira kazanacak.



Etiketler: