Hadise'nin Cesur Kırmızı Kostümü Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Hadise'nin önceki gün verdiği konserde tercih ettiği kırmızı kostüm sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Hadise'nin önceki gün verdiği konserde tercih ettiği kırmızı kostüm sosyal medyada gündem oldu. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Hadise'nin önceki gün verdiği konserde tercih ettiği kırmızı kostüm sosyal medyada gündem oldu. 

 

hadise nin cesur kirmizi kostumu sosyal medyada gundem oldu

 

Biraz daha kısası olabilir!

 

hadise nin cesur kirmizi kostumu sosyal medyada gundem oldu

 

Sahne tarzı, dansları ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı Hadise yine sınırlarını zorladı. Hadise'nin son konserindeki süper mini kırmızı göğsü transparan elbisesiyle yaptığı kıvrak dansı gündem oldu. Özel hayatı ve 'Feryat' şarkısıyla uzun süre gündemde kalan Hadise'nin her yaptığı olay oluyor. Ünlü şarkıcı Hadise son olarak sadece kalçasını paylaşarak arkasından konuşanlara mesaj vermişti. Ünlü ismin bu paylaşımına sosyal medyadan yorum yağmıştı.

 

hadise nin cesur kirmizi kostumu sosyal medyada gundem oldu

 

Hadise bu defa yine sınırlarını zorladı ve son konseri ile olay oldu. Ünlü şarkıcının son konserindeki görüntüler sosyal medyaya düştü. Hadise'nin kırmızı kostümü çok konuşuldu. Süper mini göğsü transparan elbisesine yorum yağdı. Hadise elbisenin altına file çorap ve kırmızı çizme tercih etti. Kıvrak dansıyla da dikkat çeken Hadise'nin son konserindeki görüntüler sosyal medyayı ikiye böldü. Bazı kullanıcılar tarzı ve dansını çok beğenirken bazı kullanıcılar ise 'Bu tarz çok demode', 'Biraz daha kısası olabilir' gibi eleştirilerde buldular.



Etiketler: