Hadise İddialı Paylaşımıyla Beğeni Topladı!

Sosyal medyada yaptığı cesur paylaşımlarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Hadise, sosyal medya sayfasından yaptığı iddialı paylaşımıyla beğeni topladı. 

 

Sosyal medyada yaptığı cesur paylaşımlarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Hadise, sosyal medya sayfasından yaptığı iddialı paylaşımıyla beğeni topladı. Sosyal medyada yaptığı cesur paylaşımlarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Hadise, sosyal medya sayfasından yaptığı iddialı paylaşımıyla beğeni topladı. 

 

hadise iddiali paylasimi ile begeni topladi

 

Halk TV'de yer alan habere göre; Ünlü şarkıcı Hadise, müzik kariyeri ve özel hayatının yanı sıra sosyal medya hesabından yayınladığı iddialı pozlarıyla da gündemden düşmüyor. Sosyal medya hesabında yaptığı son paylaşımıyla beğeni yağmuruna tutuldu. Hadise, Mehmet Dinçlerler ile 30 Nisan 2022 tarihinde Çırağan Sarayı'nda aile arasında gerçekleşen törenle hayatını birleştirmişti. Ancak çok konuşulan aşkları kısa süren ikili, 30 Eylül'de Beykoz Adliyesi'nde görülen duruşmayla tek celsede boşanmıştı. Çıkan haberlerden sonra ünlü şarkıcı Hadise, sosyal medya hesabından şu açıklamayı yapmıştı: Anlaşarak sonlandıramadığımız için boşanma davası açtığımı sizlerle paylaşmak isterim. Mehmet'e hayatında mutluluklar diliyorum. Bu süreçte yanımda olan herkese teşekkür ederim. Önce sosyal medya hesaplarından birbirleri silen Hadise ve Mehmet Dinçerler, daha sonrasında beraber oldukları tüm fotoğrafları kaldırmıştı.

 

Ünlü şarkıcı Hadise, müzik kariyeri ve özel hayatının yanı sıra sosyal medya hesabından yayınladığı iddialı pozlarıyla da gündemden düşmüyor. Sosyal medya hesabında yaptığı son paylaşımıyla beğeni yağmuruna tutuldu. Hadise, Mehmet Dinçlerler ile 30 Nisan 2022 tarihinde Çırağan Sarayı'nda aile arasında gerçekleşen törenle hayatını birleştirmişti. Ancak çok konuşulan aşkları kısa süren ikili, 30 Eylül'de Beykoz Adliyesi'nde görülen duruşmayla tek celsede boşanmıştı. Çıkan haberlerden sonra ünlü şarkıcı Hadise, sosyal medya hesabından şu açıklamayı yapmıştı: Anlaşarak sonlandıramadığımız için boşanma davası açtığımı sizlerle paylaşmak isterim. Mehmet'e hayatında mutluluklar diliyorum. Bu süreçte yanımda olan herkese teşekkür ederim. Önce sosyal medya hesaplarından birbirleri silen Hadise ve Mehmet Dinçerler, daha sonrasında beraber oldukları tüm fotoğrafları kaldırmıştı.  İDDİALI PAYLAŞIMLARIYLA BEĞENİ TOPLADI  Aşk hayatında bir türlü yüzü gülmeyen ünlü şarkıcı Hadise, eski evliliğiyle tekrar gündeme geldi. Ayrılık sürecinde çok konuşulan ünlü çiftin yeniden barıştıkları iddia edildi. Konserinde hakkındaki barışma iddiasına değinen Hadise ise

 

İDDİALI PAYLAŞIMLARIYLA BEĞENİ TOPLADI

 

Aşk hayatında bir türlü yüzü gülmeyen ünlü şarkıcı Hadise, eski evliliğiyle tekrar gündeme geldi. Ayrılık sürecinde çok konuşulan ünlü çiftin yeniden barıştıkları iddia edildi. Konserinde hakkındaki barışma iddiasına değinen Hadise ise "Bizde bir kitap tekrar okunmaz" diyerek gönderme yapmıştı. Boşandıktan sonra sosyal medya paylaşımlarına hız veren Hadise şimdi ise peş peşe cesur karelerini sosyal medya sayfasından paylaştı. Hadise’nin son paylaşımına takipçileri kısa sürede beğeni yağdırdı.



Etiketler: