Hadise Hamile Mi? İşte Hadise'nin Hamilelik Açıklaması!

Hadise hamile mi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Hadise, yaptığı açıklamada hamile olduğu iddialarına yanıt verdi. Peki Hadise hamile mi? Cevaplar haberimizde..

 

Hadise hamile mi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Hadise, yaptığı açıklamada hamile olduğu iddialarına yanıt verdi. Son dönemde iş insanı Mehmet Dinçerler ile evleneceği haberleriyle gündemde olan ünlü şarkıcı Hadise, yaptığı açıklamada hamile olduğu iddialarına yanıt verdi. Peki Hadise hamile mi? Cevaplar haberimizde..

 

Geçtiğimiz haftalarda Mehmet Dinçerler’den evlilik teklifi alan Hadise’nin hamile olduğu ve bu nedenle düğün tarihini de öne çektiği öne sürüldü. Hadise’den iddialara yanıt geldi. İş insanı Mehmet Dinçerler ile sürpriz bir aşka yelken açan ve geçtiğimiz haftalarda evlilik teklifine ‘Evet’ diyen Hadise, adından söz ettirmişti.

 

hadise hamile mi hadise acikladi 1

 

HAMİLE Mİ?

 

27 Nisan tarihinde nikah masasına oturmaları beklenen Hadise-Mehmet Dinçerler çifti ile ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı. Şimdilerde evlilik hazırlığı yağan Hadise’nin hamile olduğu öne sürüldü.

 

hadise hamile mi hadise acikladi 2

 

DÜĞÜN TARİHİ NEDEN ÖNE ÇEKİLDİ?

 

Evlilik hazırlığı yapan 36 yaşındaki Hadise’nin hamile olduğu hatta bebek beklediğini öğrendikten sonra da düğün tarihini öne çektiği öne sürüldü.

 

hadise hamile mi hadise acikladi 3

 

“HAMİLE DEĞİLİM”

 

Hamilelik iddiasının ardından ‘2. Sayfa’ programına özel açıklama yapan Hadise “Hamile değilim. Daha muhteşem gelinliğimi giyeceğim önce. Sonra Allah’ın izniyle inşallah” ifadelerini kullandı.