Hadise'den Yakın Arkadaşına Olay İtiraf! Kaan Beni Yordu!

Sosyal medyada yaptığı dedikodu haberleriyle adından zaman zaman söz ettiren Instagram sayfası Mine Duran'ın iddiasına göre Hadise Kaan Yıldırım ile neden ayrıldığını yakın arkadaşına anlatırken, itirafları magazin gündemine bomba gibi düştü. 

 

Sosyal medyada yaptığı dedikodu haberleriyle adından zaman zaman söz ettiren Instagram sayfası Mine Duran'ın iddiasına göre Hadise Kaan Yıldırım ile neden ayrıldığını yakın arkadaşına anlatırken, itirafları magazin gündemine bomba gibi düştü. Son dönemde Hadise Kaan Yıldırım ayrılığı ve sonrasında yaşadığı Mehmet Dinçerler aşkıyla magazin gündemini meşgul eden ünlü şarkıcı Hadise'nin bir sosyal medya sayfasının iddiasına göre yakın arkadaşına yapmış olduğu itiraflarla gündem oldu. 

 

Sayfanın iddiasına göre, Kaan Yıldırım'dan ayrılıp Mehmet Dinçerler ile aşk yaşayan Hadise bir arkadaşına şöyle dedi. "Kaan beni çok yordu, savaştan çıkmış gibiydim. Daha önce bitirmek istedim "TOPARLAYALIM" diye yalvardı. Her şeyime karışıyordu; işime, sosyal medyadaki paylaşımlarıma. Ailesi ilişkimizin magazinde duyulmasını istemiyordu. Mesaj atıp bitirdim, tahammülüm kalmadı. Mehmet ise çok başka, ilk görüşte aşk gibi." 

 

hadise kaan yildirim dan neden ayrildigini itiraf etti