Hadise'den Murda Ve Aleyna Tilki'ye Destek! Ne Dedi?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Hadise, yaptığı açıklamada şarkılarında yasaklı madde kullanımını özendirdiği gerekçesiyle tutuklanan Murda ile Take It or Leave şarkısının klibinde soyunmasıyla tepki çeken popçu Aleyna Tilki hakkında konuşurken, iki isme de destek verdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Hadise, yaptığı açıklamada şarkılarında yasaklı madde kullanımını özendirdiği gerekçesiyle tutuklanan Murda ile Take It or Leave şarkısının klibinde soyunmasıyla tepki çeken popçu Aleyna Tilki hakkında konuşurken, iki isme de destek verdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Hadise, yaptığı açıklamada şarkılarında yasaklı madde kullanımını özendirdiği gerekçesiyle tutuklanan Murda ile Take It or Leave şarkısının klibinde soyunmasıyla tepki çeken popçu Aleyna Tilki hakkında konuşurken, iki isme de destek verdi. 

 

hadise aleyna tilki ve murda ya destek verdi

 

İki isme de destek verdi!

 

Hadise şarkı sözlerinde yasaklı maddelere özendirdiği gerekçesiyle hakkında hapis kararı çıkan rapçi Murda ve İngilizce albüm çıkaran Aleyna Tikli’ye ye sahip çıktı! Hadise yaptığı açıklamada Muda için "Müzik özgürlük demektir. Murda'nın arkasındayım. Arkadaşım dostumun arkasındayım.” ifadelerini kullanırken Aleyna Tilki’nin yeni klibi Take It or Leave It için ise "Aleyna yaşına göre istediği gibi özgürlükte.. Cesur olmak kötü bir şey degil bu arada.. Aleyna çok güzel işler yapıyor. Arkasındayım.” şeklinde konuştu.