Hadise'den Kadın Cinayetleriyle Ä°lgili Açıklama! 'Ä°ÄŸrenç Åžeyler Oluyor!'

Hadise, kadın cinayetleri ve hayvan katliamları ile ilgili konuştu.

 

Ünlü ÅŸarkıcı Hadise, son dönemde artan kadın cinayetleri ve hayvan katliamlarına sessiz kalmadı. Toplumsal sorunlara duyarlılığı ile bilinen Hadise, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla bu konuda sert bir çıkış yaptı.

 

Hadise, "Ben susan bir kadın olmadım. Ä°ÄŸrenç ÅŸeyler oluyor. Çok acil bir ÅŸeylerin deÄŸiÅŸmesi gerektiÄŸini düÅŸünüyorum. Kadınlarımızı, çocuklarımızı, hayvanlarımızı koruyun lütfen" diyerek, yetkililere ve topluma çaÄŸrıda bulundu.

Hayvan katliamlarına yönelik öfkesi daha da büyüyen Hadise, konuÅŸmasına ÅŸu ÅŸekilde devam etti: “Allah belalarını versin diyorum. Kameralar karşımda diye tatlı tatlı konuÅŸmayacağım. Ä°ÄŸrenç ÅŸeyler oluyor. Bunu yapan insanlar ağır bir ÅŸekilde cezalandırılmalı. Bu insanlık deÄŸil. Videoları izleyemedim bile. Midem bulanıyor. Allah belalarını versin!!”

 

Hadise'nin bu sözleri, hayranlarından ve sosyal medyada geniÅŸ bir kitleden destek bulurken, kadın hakları ve hayvan hakları konularında farkındalığı artırmaya yönelik bu çıkışı, sanat dünyasında da büyük yankı uyandırdı.