Gwyneth Paltrow Evini Satışa Çıkardı! Nedeni Oğlu Evi Terk Ediyor!

Oğlunun önümüzdeki sonbaharda kendi hayatını yaşamak için ayrılmaya karar vermesi üstüne, Gwyneth Paltrow, tek başına yaşayamayacağı kadar büyük olan evini satışa çıkardı.

 

Fenoreporter - Dış Haberler Servisi

 

Gwyneth Paltrow 1990’ların en ünlü aktristlerinden biriydi. Ayrıca “Goop” adlı lüks ev eşyası markasının da yaratıcısıydı. Lüks yastıkların kullandıktan sonra çöpe atılmasını öneren bu marka o zamanlar epey tartışma yaratmıştı. Geçen Mart’ta Montecito’daki yazlık evini yenilemek için tonla para harcayan aktrist, ani bir kararla Los Angeles’in Brentwood semtindeki 740 metrekare genişliğindeki villasını satmaya karar verdi.

 

Evin komşuları arasında Kendrick Lamar, George Clooney, Bruce Springsteen, Harrison Ford, Tom Selleck, Arnold Schwarzenegger bulunuyor. Gwyneth Paltrow bu evi 2012’de eski eşi Chris Martin ile birlikte almıştı. Sonra karı-koca birlikte evi genişletmişlerdi: Bir konuk evi, bir şarap mahzeni bir ofis, bir spor salonu, bir sinema salonu gibi….

 

Emlak komisyoncusunun sitesine koyduğu fotoğraflarda hepsi de çok güneş alan geniş salonlar, odalar ve yemyeşil bahçeye bakın geniş ve güneşli balkonlar görülüyor. Eve bu kadar övgü yeter. Peki, fiyatı ne?

 

Cevap: Pazarlığa bağlı. Ancak, Gwyneth Paltrow’un acil paraya ihtiyacı yok. Çünkü bankadaki hesabı en az 200 milyon dolar olarak tahmin ediliyor.