Güzide Duran'dan Evlilik Açıklaması! Boşanacak Mı? Ne Dedi?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü manken Güzide Duran, önceki gün objektiflere yansırken evliliğiyle ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü manken Güzide Duran, önceki gün objektiflere yansırken evliliğiyle ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü manken Güzide Duran, önceki gün objektiflere yansırken evliliğiyle ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. 

 

Evliliğimde herşey yolunda!

 

Hürriyet'ten Sayit Durmaz'ın haberine göre; 2008’de evlendiği Adnan Aksoy’dan boşanacağı konuşulan Güzide Duran iddiaya yanıt verdi. Evlenip ABD’ye yerleşen Güzide Duran, önceki gün Swissôtel The Bosphorus’ta düzenlenen davete katıldı. Kariyerinin zirvesinde mesleğini bırakan Duran, “Gitme sebebimiz sadece kendimiz değil, aynı zamanda çocuklarımızdı. Onların eğitimi için gittik” dedi. Duran, boşanma haberleri hakkındaki sorulara da şöyle yanıt verdi: “Çıkabiliyor böyle haberler. Benim de bazen şaşırdığım oluyor görünce. Şu an her şey yolunda. Çok şükür herhangi bir sorun yok.”