Gürgen Öz'den Olay Gönderme!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Gürgen Öz, Instagram sayfasından yayınladığı videosunda Ramazan bayramından sonra hayatın normale kademeli olarak döneceğinin açıklanmasıyla ilgili olay göndermeler yaptı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Gürgen Öz, Instagram sayfasından yayınladığı videosunda Ramazan bayramından sonra hayatın normale kademeli olarak döneceğinin açıklanmasıyla ilgili olay göndermeler yaptı. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla gündem yaratmaya devam eden ünlü oyuncu Gürgen Öz, Instagram sayfasından yayınladığı videosunda Ramazan bayramından sonra hayatın normale kademeli olarak döneceğinin açıklanmasıyla ilgili olay göndermeler yaptı.

 

Sağı Solu kes! 

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda hayatın normale kademeli olarak döneceğinin açıklanmasıyla ilgili "Bayramdan sonra normalleşme müjdesi geldi! O zaman dansss! Gorona Virüse en son yakalanan ve yine Gorona Virüsten en hızlı kurtulan memleketimde, en en en önce, tabiki göz bebeğimiz AVM’ler açılacakmış.... İç Turizm de başlayacakmış... Oh! Çeşme’de çok az insanın gidip yiyebildiği 150 tllik lahmacun satan mekanlar çok mutlu! Çünkü buralarda çok az insan yiyebiliyor (Fazla Kalabalığa yine de izin verilmeyecek biliyorsunuz. O yüzden elitler az kişinin yiyebildiği 150 tllik lahmacununa geri kavuşacak.) Fakat halk tetikte... Pek emin değil. Bir ceylan gibi titrek ve tetikte... “Sen dert etme, maskeni tak, kalabalığa karış, alış veriş yap.” dense de, Gorona Virüs aramızda ve daha neler neler (!) araya kaynayacak kim bilir? :) O yüzden, sen yine de temkinli ol ve; Sağı Solu Kes!" ifadelerini kullanan ünlü oyuncu bu paylaşımıyla sosyal medyada olay oldu. 

 

İşte o video;