Gürgen Öz'den Olay Dolar Göndermesi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Gürgen Öz, Instagram sayfasından yayınladığı videosunda 7.20 civarlarına çıkan dolarla ilgili olay göndermeler yaptı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Gürgen Öz, Instagram sayfasından yayınladığı videosunda 7.20 civarlarına çıkan dolarla ilgili olay göndermeler yaptı. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Gürgen Öz, Instagram sayfasından yayınladığı videosunda 7.20 civarlarına çıkan dolarla ilgili olay göndermeler yaptı. 

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda sürekli yükselen döviz kurları için "The K.R.O! Merhaba... Fişek takmışcasına uzaya doğru giden dövizde, bugün Euro 7,77 ve Dolar 7,20 civarına ulaşmışken şu #tbt ‘yi buraya bırakayım...Tarik tekerrürden ibaret... Ben ekonomiyi çok iyi bilirim diyenlere bir sözüm var; Evde hepinizin şemsiyesi olduğu için alışkınsınızdır; Lütfen açmayın!" ifadelerini kullanan ünlü oyuncu bu paylaşımıyla sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;