Gupse Özay'da Dikkat Çeken Açıklamalar! Güneş Enerjisi İle Çalışan Bir Tipim!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Gupse Özay, Instagram'da Ege Girişimcilik'in konuğu olurken gündeme dair dikkat çeken açıklamalar yaptı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Gupse Özay, Instagram'da Ege Girişimcilik'in konuğu olurken gündeme dair dikkat çeken açıklamalar yaptı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Gupse Özay, Instagram'da Ege Girişimcilik'in konuğu olurken gündeme dair dikkat çeken açıklamalar yaptı.

 

 

gupse ozay gunes enerjisi ile calisan bir tipim

 

Güneş Enerjisi ile çalışan bir tipim! 

 

Pandemi sizi nasıl etkiledi? sorusuna yanıt veren ünlü oyuncu "Ben güneş enerjisi ile çalışan bir tipim. Bunu açık söyliyim. Hava kapalıysa ben kesinlikle birşey yapamıyorum. İzmirli olarak güneş olacak. Şimdi kendimi nadasa bıraktım. Savaşlar, pandemi virüs... Şuan bekliyorum sinemalar geri gelecek mi? Dijital platformlar ne olacak? Şuan bekliyorum. Şuan evde izleyip, gözlemliyorum. Bir analist gibiyim. Biraz da kaygılı bir insanım. Yeni bir virüs gelecek mi? savaşlar filan beni çok kaygılandırıyor." ifadelerini kullanırken, neden uzun zamandır ekranlardan uzak durduğunu açıkladı. 

 

Gülse Birsel hayranıyım! 

 

Sizi dizi sektörüne iten şey neydi? sorusuna yanıt veren ünlü oyuncu "Ben Gülse Birsel hayranıydım. Gülse Birsel, ile tanışmayı çok istiyordum. Evimde posterleri vardı. Gülse Birsel'le tanışınca dizi sektörüne giriş yaptım" ifadelerini kullandı. 

 

Yeni proje iması!

 

Yaptığı açıklamada "Pandemi süresince boş mu durdum sanıyorsun. İlk 6 aydan sonra neler oldu neler. Bergen filmi ile birlikte şunu görüyorum ki sinemalarda ilgi artışı var gibi. Yaza doğru yeni bir proje gelebilirim. Bakalım neler olacak yaza görüşürüz gibi hissediyorum" açıklamasıyla yeni proje imasında bulundu.