Güney Kore'de Sevgilisinin Öldürdüğü Kadın 16 Yıl Sonra Beton İçinde Bulundu!

Güney Kore’de 16 yıl önce kaybolan bir kadın, erkek arkadaşının eski evinde bir çimento tabakasının altında bulundu. Erkek arkadaşı cinayeti itiraf etti.

 

Fenoreporter - Dış Haberler Servisi

 

Şu sıralar 50’li yaşlarda olan katil, 2008’de bir tartışma sırasında kadın arkadaşına ağır bir cisimle vurduğunu, bunun da ölümüne yol açtığını anlattı. Daha sonra cesedi büyük bir valize yerleştirdi, üstüne briketler yerleştirdi, en üste de 10 santimetre kalınlığında beton döktü.

 

Ailesinden çoktan kopmuş olan kurbanın kayıp olduğu ihbarı 3 yıl sonra, 2011’de yapılabildi.  Soruşturma sırasında adam kadın arkadaşının bir tartışmadan sonra evi terk ettiğini söyledi. Delil yokluğundan dosya kapatıldı. 2016’da bir uyuşturucu işine karışan adam evi terk etti. Daire boş kaldı.Çünkü sahibi orayı depo olarak kullanıyordu.

 

Ceset geçen ay, bir su kaçağının yerini araştıran bir muslukçu tarafından bulundu. Çünkü bilmeden kadının cesedinin saklandığı yeri kazmıştı. Polis, “Ceset kemiklerine kadar çürümemişti. Parmak izleri sayesinde teşhis edebildik” açıklaması yaptı.