Güneş Tutulmasını Kıyamet Sandı Kocasını Ve Çocuğunu Öldürüp İntihar Etti!

“Uyanın, uyanın, kıyamet başladı!”:  ABD’de güneş tutlmasından 3 gün önce, 8 Nisan’da “Ayoka” adlı astrolog ve sosyal medya etkileyicisi, hesabından böyle yazdı.

 

Fenoreporter - Dış Haberler Servisi

 

Kaliforniya’da yaşayan kadın güneş tutulmasından birkaç saat önce kocazını ve bebeğini öldürdü, daha sonra da intihar etti. “Ayoka”nın gerçek adı  Danielle Johnson’du. Kendisini “İlahi şifacı” olarak tanımlıyor ve vücudundan yayılan elektromanyetik dalgalarla kendisine  başvuranların bedenlerini temizleyebildiğini iddia ediyordu. Ayrıca burçları okuyarak gelecek tahmininde bulunuyordu.

 

“Komplo teorileri”ne inanıyordu. Son günlerce güney tutulmasıyla ilgili mesajlar yayınlıyor, insanları taraflarını seçmeye çağırıyor, “Çünkü ruhlar aleminde bir savaş yaşayacağız” diyordu. Güneş tutulmasından birkaç saat önce birlikte yaşadığı 29 yaşındaki eski asker olan erkek arkadışını kalbinden bıçaklayıp öldürdü. Soruşturmayı yürüten polisler, onu bu cinayete yönelten nedenlerin başında güneş tutulmasının psikolojik etkilerini gösterdiler.

 

Kadın daha sonra iki çocuğuyla birlikte arabasına atlayıp evden kaçtı. Otoyolda hızla ilerlerken arcın kapısını açıp iki çocuğunu dışarı itti. 9 yaşındaki büyük kız hayatta kalmayı başardı ama 8 aylık bebek olan ikinci kız öldü. Polis annenin aracını bir yolun kıyısında buldu. Araba saatte 160 kilometre hızla bir ağaca toslamıştı. Anenin, yani  Danilelle Johnsonn cesedi o kadar parçalanmıştı ki, zorlukla teşhis edilebildi.Polis, kadının intihar ettiği görüşünde.



Etiketler: