Güneş Lekelerini Gideren Pirinç Maskesi!

Youtube'da yayınladığı doğal güzellik tarifleri ile tanınan ünlü Youtuber Seher Akgül, kanalında yayınladığı yeni videosunda bu kez güneş lekelerinden ve sivilcelerden kurtaran pirinç maskesinin tarifini takipçileri ile paylaştı. 

 

Youtube'da yayınladığı doğal güzellik tarifleri ile tanınan ünlü Youtuber Seher Akgül, kanalında yayınladığı yeni videosunda bu kez güneş lekelerinden ve sivilcelerden kurtaran pirinç maskesinin tarifini takipçileri ile paylaştı. Bu videosunda takipçileri ile pirinç maskesinin tarifini paylaşan ünlü Youtuber bu maske ile ışıl ışıl bir cilde sahip olurken, güneş lekeleri, akne izleri, sivilce izlerinden kurtulabileceğinizi ve cilt tonunuuz açabileceğinizi belirtti. Ev yapımı doğal cilt maskeleri içerisinde en çabuk etki gösterenin hiç şüphesiz pirinç maskesi olduğunu söyleyen ünlü Youtuber bu maske ile daha ilk kullanımda dahi gerçek anlamda farkı hissedebileceğinizi belirtti. Pirinç maskesi, gözenekleri sıkılaştırarak gerçek bir ışıltı ve cilt tonunu açarak süreç içerisinde gerçek bir beyazlık veriyor.

 

Cilt tonu açmada her zaman doğal ve ev yapımı maskelerden yana olduğunu belirten ünlü Youtuber cilt tonu açmada pirinçten daha iyi bir doğal malzeme bulunmadığını belirtirken, bir de pirincin yanına limon ve karbonat eklendi mi gerçek anlamda güzel bir leke açıcı elde edilebileceğini belirtti.

 

Cilt lekelerinin bir çok insanın korkulu rüyası olduğunu söyleyen ünlü Youtuber, cilt lekeleri, akne ve sivilce hatta bazen yaşlılık lekelerinden nasıl kurtuluruz diye sordu. Cevabını pirinç maskesi ile veren ünlü Youtuber  pirinç maskesi için gereken malzemeleri şu şekilde sıraladı.

 

Malzemeler:

 

1 Paket kabartma tozu

Süt

Pirinç unu

Yarım limonun suyu

 

Hazırlanışı ve Uygulama:

 

Tüm malzemeleri videoda anlatıldığı şekilde uygun oranlarda karıştırıp çok fazla bekletmeden temiz cildinize uygulayın. 5 dakika sonra bol su ile durulayıp varsa bir yüz yıkama jeliyle yıkayıp nemlendiricinizi uygulayıp yatın. Maskeyi kesinlikle gece uygulayın. Haftada iki kez uygulayabilirsiniz.

 

Daha fazla detay için Seher Akgül'ün videosunu takip edebilirsiniz.