Günay Musayeva'dan Olay Yaratan Tatil Pozu! Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü manken Günay Musayeva Instagram sayfasından yaptığı tatil paylaşımı ile sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü manken Günay Musayeva Instagram sayfasından yaptığı tatil paylaşımı ile sosyal medyada gündem oldu. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü manken Günay Musayeva Instagram sayfasından yaptığı tatil paylaşımı ile sosyal medyada gündem oldu. 

 

Türkiye'deki kariyerini noktalayıp 5 yıl önce ABD'ye taşınan Tolga Karel'in eski eşi Azeri asıllı model Günay Musayeva tatil paylaşımıyla gündem oldu. Plajda yarı çıplak pozunu yayınlayan model sınırları zorladı. Azeri asıllı model Günay Musayeva, 'Yaprak Dökümü' dizisinde canlandırdığı 'Oğuz' karakteriyle yıldızı parlayan Tolga Karel ile 4 yıl evli kalmış ve bu birliktelikten Cihangir adında bir oğlu dünyaya gelmişti.

 

OĞLUYLA TATİLE ÇIKTI

 

Karel'den olaylı bir şekilde boşanan Musayeva, oğluyla hayatına devam ediyor. Ünlü model, şu sıralar oğluyla yaptığı tatilin tadını çıkarıyor. Son olarak plajda çıplak şekilde boy gösterip üstünü de bir havluyla kapatan ünlü model olay oldu. Musayeva, iskelede verdiği pozlarla adından söz ettirdi.

 

İşte o paylaşım;

 

gunay musayeva dan olay yaratan paylasim