Gülşen'den Tarkan'a Destek! Sonuna Kadar Haklı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Gülşen, son dönemde sosyal medyada yoğun şekilde konuşulan Tarkan'ın Geççek şarkısıyla ilgili açıklamalar yaparken, Tarkan'a destek verdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Gülşen, son dönemde sosyal medyada yoğun şekilde konuşulan Tarkan'ın Geççek şarkısıyla ilgili açıklamalar yaparken, Tarkan'a destek verdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Gülşen, son dönemde sosyal medyada yoğun şekilde konuşulan Tarkan'ın Geççek şarkısıyla ilgili açıklamalar yaparken, Tarkan'a destek verdi.  

 

gulsen den tarkan a destek

 

Altına imza atılacak kadar haklı! 

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Tarkan'ın Geççek şarkısı için "Tercüman arayan tüm hislere ilaç, her kelimesinin altına imza atılacak kadar haklı, zilleri takıp oynama vaadiyle yüreklere derin bir oh çektiren, umut veren canımız Tarkan. Seni çok seviyorum. Ve bence de geççek" ifadelerini kullanan Gülşen sosyal medyada gündem oldu.