GülÅŸen'den Kıyafet Tartışmasına Son Nokta! Ne Dedi?

GülÅŸen eleÅŸtirilen sahne kostümleri için neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve konserlerinde sahne kostümleriyle sıkça konuÅŸulan ünlü ÅŸarkıcı GülÅŸen, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda kıyafet tartışması ile ilgili son noktayı koydu. Peki GülÅŸen eleÅŸtirilen sahne kostümleri için neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

GülÅŸen eleÅŸtirilen sahne kostümleri için neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve konserlerinde sahne kostümleriyle sıkça konuÅŸulan ünlü ÅŸarkıcı GülÅŸen, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda kıyafet tartışması ile ilgili son noktayı koydu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi baÅŸaran ünlü ÅŸarkıcı GülÅŸen, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda kıyafet tartışması ile ilgili son noktayı koydu. Peki GülÅŸen eleÅŸtirilen sahne kostümleri için neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

GülÅŸen eleÅŸtirilen sahne kostümleri için neler söyledi? 

 

GülÅŸen'den 'kıyafet' tartışmasına yanıt geldi. GülÅŸen Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda eleÅŸtirilen sahne kıyafetleri ile ilgili “Ben, babasının kızı, erkeÄŸin karısı, çocuÄŸun annesi olmaktan öte; aklı ve düÅŸünme yeteneÄŸi olan, özgür iradeye sahip bir insanım. Sıfatlardan fazlasıyım. Hiçbir sıfatın kölesi deÄŸilim. Kimseye ait deÄŸilim. Kendimim.” ifadelerini kullanırken sosyal medyada hayranlarından yoÄŸun destek gördü. 

 

İşte o paylaşım,

 

gulsen elestirilen sahne kostumleri icin son noktayi koydu