Gülşen'den Dikkat Çeken Namus Açıklaması! Neler Söyledi?

Gülşen konserinde namus ile ilgili neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Gülşen, önceki gün sahne aldığı mekanda Sezen Aksu'nun Namuslu şarkısını seslendirirken, namus ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Peki Gülşen konserinde namus ile ilgili neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Gülşen konserinde namus ile ilgili neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Gülşen, önceki gün sahne aldığı mekanda Sezen Aksu'nun Namus şarkısını seslendirirken, namus ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Peki Gülşen konserinde namus ile ilgili neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

gulsen den dikkat ceken namus aciklamasi

 

Türkiye'nin şarkısı ilan ediyorum!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Gülşen, önceki gün sahne aldığı mekanda Sezen Aksu'nun Namus şarkısını seslendirirken, namus ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Sahnede Sezen Aksu'nun Namus şarkısını söyleyen ünlü şarkıcı "Arkadaşlar ülkemizin şarkısı olabilir bu şarkı. Gerçekten bu şarkıyı ülkemizin şakısı ilan ediyorum. Namuslu görünmek kimlere kalmış diyerek buraya nokta koymak istiyorum.” diye konuştu.