Gülşen'den Aleyna Tilki'ye Destek! Daha Ne Desin Bu Kız!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve verdiği konserlerde tercih ettiği sahne kostümleriyle gündemde düşmeyen ünlü şarkıcı Gülşen, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Aleyna Tilki'nin Take It or Leave It şarkısından bir kare paylaşırken, Tilki'ye destek verdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve verdiği konserlerde tercih ettiği sahne kostümleriyle gündemde düşmeyen ünlü şarkıcı Gülşen, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Aleyna Tilki'nin Take It or Leave It şarkısından bir kare paylaşırken, Tilki'ye destek verdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Gülşen, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Aleyna Tilki'nin Take It or Leave It şarkısından bir kare paylaşırken, Tilki'ye destek verdi.

 

Daha ne desin bu kız!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve verdiği konserlerde tercih ettiği sahne kostümleriyle gündemde düşmeyen ünlü şarkıcı Gülşen, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Aleyna Tilki'nin Take It or Leave It şarkısından bir kare paylaşırken, Tilki'ye destek verdi. Gülşen, yeni İngilizce şarkısının klibinde iç çamaşırlarıyla dans ettiği ve motorun üzerindeyken eteğini çıkardığı için tepki çeken Aleyna Tilki'ye destek oldu. Bir süredir sahne kıyafetleriyle gündemden düşmeyen Gülşen, sosyal medya hesabından Tilki'nin klibinden bir sahneyi paylaşarak "Daha ne desin bu kız" dedi.

 

gulsen den aleyna tilki ye destek daha ne desin bu kiz