Gülse Birsel'in 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Paylaşımı Gündem Oldu! Herkes Akıllı Olsun!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü senarist ve oyuncu Gülse Birsel, Instagram sayfasından yaptığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı paylaşımıyla sosyal medyada gündem olurken çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü senarist ve oyuncu Gülse Birsel, Instagram sayfasından yaptığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı paylaşımıyla sosyal medyada gündem olurken çarpıcı ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü senarist ve oyuncu Gülse Birsel, Instagram sayfasından yaptığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı paylaşımıyla sosyal medyada gündem olurken çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

gulse birsel in 23 nisan ulusal egemenlik ve cocuk bayrami paylasimi gundem oldu herkes akilli olsun

 

Herkes akıllı olsun!

 

Instagram sayfasından yaptığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı paylaşımında "Birkaç yıl “Dişlerini göstererek gülümse” dendiği için böyle ısıracak gibi poz verdim. Çünkü çocukluk böyledir. Ne istendiğini tam anlamazsın, sürekli düşersin, yanlışlıkla saçını yakarsın (yaptım), arka arkaya 10 muz yiyip mideni bozarsın (yaptım), arkadaşlarınla sürekli kavga edip hemen sarılıp barışırsın, çok konuşursun, çok gürültü yaparsın ve sürekli arkanı toplayacak biri gerekir. Çocukluk sarhoşluğa benzer yani. Ve ikisi de müthiş ve berbattır. İkisinin de en iyi tarafı kısa sürmesidir. İlla sorulacak: Fotoğraftakiler bir bayram günü annem, babam, abim ablam ve ben. Evet güzel kardeşim kaza kurşunuyum. 4 erişkin yıllarca benimle uğraştı ve benim açımdan harikaydı! Ülkemdeki çocukların her biri en az benim kadar güzel bir çocukluk geçirsin istiyorum. Geleceğe dair, güneşli günlere dair hayallerim var. Ve herkes akıllı olsun, hayal kırıklığını hiç sevmem!" ifadelerini kullanan Birsel için takipçileri "Fotoğraftaki her bir simanın bana çocukluğumun en güzel günlerini hatırlatması peki…Kocaman bir apartmanın en küçük iki çocuğuyduk biz. Sevgiyle", "Babamm 40 yaşımda, bahçemde olmadığı için üzüldüğümü görünce, bahçeme gelincik getirip ekti. Bundan sonra hep olur dedi. Sonra da göçüp gitti bu diyardan. Onsuz ilk bayramım. Istiyorum ki her çocuğün bahcesine gelincikler diken bir babası olsun…", "Herkes akıllı olsun!", "bir insan nasıl bu kadar annesine benzer", "Bozkurt yakıyor", "Eveeeeeet Birsen’im herkes akıllı olsun sevgiyle", "Ovffff feci bir şirinlik" gibi yorumlarda bulunurlarken paylaşım sosyal medyada gündem oldu.