Güliz Ayla'dan Uysallar Yorumu! Ne Dedi?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Güliz Ayla, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Netflix'in yeni yerli yapımı Uysallar ile ilgili düşüncelerini takipçileriyle paylaştı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Güliz Ayla, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Netflix'in yeni yerli yapımı Uysallar ile ilgili düşüncelerini takipçileriyle paylaştı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Güliz Ayla, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Netflix'in yeni yerli yapımı Uysallar ile ilgili düşüncelerini takipçileriyle paylaştı. 

 

Öner Erkan, Songül Öden ve Haluk Bilginer'i ağzım sulanarak izliyorum!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Güliz Ayla, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Netflix'in yeni yerli yapımı Uysallar ile ilgili düşüncelerini takipçileriyle paylaştı. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Uysallar dizisi için "Uysallar için henüz yorum yapamadım ama Öner Erkan, Songül Öden ve Haluk Bilginer'i ağzım sulanarak izliyorum, ellerinize sağlık Ve tabi ki Uğur Yücel" ifadelerini kullanan Ayla sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

 

 

İşte o paylaşım;

 

guliz ayla dan uysallar ile ilgili ilk yorum

 

Öner Erkan, Songül Öden ve Haluk Bilginer'i ağzım sulanarak izliyorum