Güler Işık Kanseri İkinci Kez Yendi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sanatçı Güler Işık ikinci kez yakalandığı kanseri yendiğini belirtti. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sanatçı Güler Işık ikinci kez yakalandığı kanseri yendiğini belirtti. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sanatçı Güler Işık ikinci kez yakalandığı kanseri yendiğini belirtti.

 

İlk olarak 2015'te meme kanserine yakalanan Güler Işık, tedavi sonrası kanseri yenmişti. "Türkülerin Kraliçesi" lakaplı sanatçı, ikinci kez yakalandığı kanseri yendiğini duyurdu. Ünlü türkücü Güler Işık, ikinci kez yakalandığı kanseri yendiğini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Işık, filmlerinin temiz çıktığını ve her şeyin normal olduğunu dile getirdi.

 

İKİNCİ KEZ KANSERİ YENDİ

 

Bir dönem söylediği türkülerle adından söz ettiren 'Türkülerin kraliçesi' lakaplı Güler Işık, 2015 yılında göğsünde hissettiği sertlik ve ağrıdan sonra doktora gitmiş ve göğüs kanseri teşhisi konulmuştu. Hastalığı atlatan Işık geçtiğimiz yılın başlarında ikinci kez kansere yakalandığını duyurmuştu. Rutin kontroller sırasında meme kanseri olduğunu öğrenen Işık, sevenlerinden dua istemişti. Sahneleri bırakan ve maneviyata yönelen Işık, zorlu günleri atlattı ve kanseri yendiğini açıkladı.

 

"FİLMLERİM TEMİZ ÇIKTI, HER ŞEY NORMAL”

 

Sosyal medya hesabından bir video paylaşan Işık, güzel haberi şu sözlerle duyurdu; "Sizlere müjdeli bir haber vermek istiyorum. Çok şükür filmlerim temiz çıktı, her şey normal. Bu güzel haberi sizlerle paylaşmak istedim. Doktorlarıma teşekkür ediyorum. İlaç tedavim devam edecek ama iyiyim. Sevincimi sizlerle paylaşmak istedim."



Etiketler: