Gülden'den Ard Arda Hit Şarkılar!

Ünlü şarkıcı Gülden son günlerde yaptığı “İçimize mi atalım ?”, “Bu saatten sonra”, “Güzelleşelim” adlı teklileri ile müzik piyasasına damga vurdu.

 

Ünlü şarkıcı Gülden son günlerde yaptığı “İçimize mi atalım ?”, “Bu saatten sonra”, “Güzelleşelim” adlı teklileri ile müzik piyasasına damga vurdu. Her yazdığı ve okuduğu şarkı hit olan Gülden hit şarkılarını çıkarmaya devam ediyor .

 

gulden den ard arda hit sarkilar

 

Gülden kimdir?

 

 

 

Gülden, 1984 yılında Tekirdağ'da doğmuştur. Şarkı sözü yazmaya ortaokulda başladı. 2001 yılında Ege Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı'nda başladığı üniversite eğitiminde Temel Bilimler bölümünden 2005 yılında mezun oldu.

 

 Üniversite yıllarında İzmir'de çeşitli yerlerde sahne aldı, aralarında TRT sanatçılarının da bulunduğu konserlerde keman çaldı. 2 yıl Ege Ordu Komutanlığı'nın sanatçılığını üstlendi. 2008-2012 arası restoran sahibi eşi ile Londra'da yaşadı. Londra'da yerel koronun şefliğini yaptı, parlamento da sahne aldı. Londra'nın ilk kadın şefi olarak adı gazetelerde geçti. Şarkı demoları için Türkiye'ye geldi ve Emre Aydın ile tanıştı.

 

 İlk single çalışmasını Unutamam Dedin parçası ile yapan Gülden, Emre Aydın'ın 2012 yılında çıkardığı albümün çıkış parçası Soğuk Odalar'ın söz yazarı ve bestecisidir. Emre Aydın ile bir de düet yapmıştır. Aynı yıl piyasaya çıkan söz ve müziği kendisine ait olan Unutamam Dedin aldı single'ın düzenlemesini Mustafa Ceceli, prodüktörlüğünü ve klibin yönetmenliğini Emre Aydın üstlenmiştir



Etiketler: