Gül Sunal'dan Dikkat Çeken Açıklamalar! Ali'nin Önünü Kestiler!

Yeşilçam'ın duayen komedyenlerinden Kemal Sunal'ın eşi Gül Sunal, Habertürk gazetesine dikkat çeken açıklamalar yaparken oğlu Ali Sunal ile ilgili "Çocuğun sanki önünü kestiler" ifadelerini kullandı. 

 

Yeşilçam'ın duayen komedyenlerinden Kemal Sunal'ın eşi Gül Sunal, Habertürk gazetesine dikkat çeken açıklamalar yaparken oğlu Ali Sunal ile ilgili "Çocuğun sanki önünü kestiler" ifadelerini kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran Yeşilçam'ın duayen komedyenlerinden Kemal Sunal'ın eşi Gül Sunal, Habertürk gazetesine dikkat çeken açıklamalar yaparken oğlu Ali Sunal ile ilgili "Çocuğun sanki önünü kestiler" ifadelerini kullandı.

 

Gül Sunal, "Bir çocuğa böyle ol, şöyle ol nasihatlar işe yaramıyor. Bunun en güzelinin Kemal yaptı. 50 yaşından sonra üniversite bitirdi bir de yüksek lisans yaptı. Bizim çocuklarımıza 'okuyun, şunu yapın' demedi. Ali çok esprili bir çocuk ama çocuğun önünü kestiler sanki, hep babasıyla karşılaştırdılar. Mukayese etmemek lazım.

 

gul sunal dan dikkat ceken aciklamalar