Gül Onat'tan Acun Ilıcalı'ya Sihirli Annem Tepkisi!

Sosyal medyada yaptığı açıklamalarla son dönemde geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü medya patronu Acun Ilıcalı'nın önceki gün Şelale Kadak'ın kanalında Sihirli Annem dizisiyle ilgili yaptığı açıklamalar Gül Onat'ın tepkisine neden oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı açıklamalarla son dönemde geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü medya patronu Acun Ilıcalı'nın önceki gün Şelale Kadak'ın kanalında Sihirli Annem dizisiyle ilgili yaptığı açıklamalar Gül Onat'ın tepkisine neden oldu. Son dönemde yaptığı Exxen paylaşımlarıyla gündem yaratan ünlü medya patronu Acun Ilıcalı'nın önceki gün Şelale Kadak'ın kanalında Sihirli Annem dizisiyle ilgili yaptığı açıklamalar Gül Onat'ın tepkisine neden oldu. 

 

Sihirli Annem dizisinin Perihan’ı Gül Onat, Acun Ilıcalı’nın diziyi yeniden çektirme kararını “Kızım Melisa madem bu seviyor bende yenisini yaptırayım” sözleriyle açıklamasına tepki gösterdi. "Bugün Acun Ilıcalı’nın bir röportajını izledim. Sihirli Annem dizisini, kızı tekrarlarını izliyor diye yeniden çekmeye karar vermiş. O dizi fenomen bir dizidir. Çocuğum seviyor diye değil çok başarılı bir dizi olduğu için yeniden çekme kararı aldım demesini isterdim. Diziyle bir alakam olmamasına rağmen benim çok gücüme gitti. Dostlarla paylaşmak istedim."