Gözaltındaki Dilan Polat'ın Sosyal Medya Sayfasından Yapılan 'Adalet' Paylaşımı Tartışma Yarattı!

Sosyal medyada hakkındaki kara para aklama iddiaları yüzünden gözaltında bulunan ünlü sosyal medya fenomeni Dilan Polat'ın gözaltındayken X platformundaki sayfasından yapılan paylaşım tartışma yarattı. 

 

Sosyal medyada hakkındaki kara para aklama iddiaları yüzünden gözaltında bulunan ünlü sosyal medya fenomeni Dilan Polat'ın gözaltındayken X platformundaki sayfasından yapılan paylaşım tartışma yarattı. 

 

İstanbul merkezli 6 ilde düzenlenen operasyon kapsamında gözaltına alınan Dilan Polat'ın sosyal medya hesabından paylaşım yapıldı. Polat, Murat Ağırel'in bir gönderisini etiketleyerek, "Adalet herkese ve her yerde ama çifte standart serde. Sevgili ülkemin sevimli aydınları!" ifadelerini kullandı.

 

İstanbul merkezli 6 ilde düzenlenen operasyonda, haklarında soruşturma başlatılan ve şirketlerinde arama yapılan Dilan Polat, eşi Engin Polat ve Dilan Polat'ın kardeşi Sıla Doğu'nun da aralarında bulunduğu 17 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltındaki Dilan Polat, sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

 

"ADALET HERKESE VE HER YERDE"

 

X hesabından paylaşım yapan Polat, gazeteci Murat Ağırel'in bir gönderisini etiketleyerek, "Adalet herkese ve her yerde ama çifte standart serde. Sevgili ülkemin sevimli aydınları!" dedi.

 

dilan polat in gozaltindayken hesabindan yapilan adalet paylasimi tartisma yaratti

 

DİLAN POLAT VE ENGİN POLAT GÖZALTINA ALINDI

 

İstanbul merkezli 6 ilde düzenlenen operasyonda, haklarında soruşturma başlatılan ve şirketlerinde arama yapılan Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın da aralarında bulunduğu 17 şüpheli gözaltına alındı.

 

SORUŞTURMANIN GEÇMİŞİ

 

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca, Engin Polat ve Dilan Polat haklarında "Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi, Vergi Usul Kanunu ile Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi kanunlarına muhalefet" suçlarından soruşturma başlatılmış, şirketlerinde yapılan aramalarda dijital materyallerle defterlere el konulmuştu.