Gossiptimewithme'den Sert Burak Yörük Tepkisi! Sibil Çetinkaya Bunu Haketmedi!

Sosyal medyada yaptığı magazin haberleriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya sayfası Gossiptimewithme, yaptığı açıklamada Sibil Çetinkaya Burak Yörük ayrılığıyla ilgili yorumlarda bulunurken, Yörük'e yüklendi. 

 

Sosyal medyada yaptığı magazin haberleriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya sayfası Gossiptimewithme, yaptığı açıklamada Sibil Çetinkaya Burak Yörük ayrılığıyla ilgili yorumlarda bulunurken, Yörük'e yüklendi. Son dönemde yaptığı magazin haberleriyle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya sayfası Gossiptimewithme, yaptığı açıklamada Sibil Çetinkaya Burak Yörük ayrılığıyla ilgili yorumlarda bulunurken, Yörük'e yüklendi.

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Yörük için "Neyse arkdşlr bu Burak&Sibil olayıyla ilgili son postum(çok spesaifik bi şey olmazsaaa) Burak'tam bunu beklemiyordum, Sibil de bunu hak etmedi, sadece Sibil değil bence kimse böyle bir şeyi hak etmez. İkisi sevgiliyken de yorumları okuyordum, çoğu kişi Burak'ın ilişkisini kameralarda yaşamayı sevmediğinden garip davrandığını söylüyordu, çokça Burak Sibil'i sevmiyor tarzı yorum okumuştum. Neyse umarım Sibil'in karşısına kendi gibi temiz kalpli iyi insanlar çıkar. Siz ne söylemek istersiniz¿ Gunayyytt görrrllll" ifaelerini kullanan ünlü magazin sayfası sosyal medyada yoğun ilgi gördü.

 

İşte o paylaşım;

 

Burak yoruk sibil cetinkaya ayrilik

 

sibil cetinkaya burak yoruk ayriligi