Görkem Karman Abat Kimdir? Nerelidir? Evli Mi?

Görkem Karman Abat kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Görkem Karman Abat ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Görkem Karman Abat kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde...

 

Görkem Karman Abat kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Görkem Karman Abat ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi baaşran ünlü sosyal medya fenomeni Görkem Karman Abat ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Görkem Karman Abat kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde.

 

gorkem karman abat kimdir nerelidir evli mi

 

Görkem Karman Abat kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Youtuber Görkem Karman kimdir? Tam ismi Zeynep Görkem Karman Abat olan pek sevgili Görkito'yu; 28 yaşında, İngilizce öğretmeni, anne, marka sahibi ve içerik üreticisi olarak tanımlayabiliriz. Görkem'i sosyal medyaya kazandıran aslında makyaj tutkusu olsa da daha sonra bir çok alanda fikirlerini takipçileriyle paylaşmaya başladı. Görkito kullanıcı isimi ile paylaşımlar yapan sosyal medya fenomenin tam ismi ise Zeynep Görkem Karman Abat. Youtube platformunda ürettiği makyaj videoları ve vlog çekimleri ile oldukça sevilen ve geniş hayran kitlelerine ulaşmayı başaran sosyal medya fenomeni isimin takipçileri sık sık arama motorlarında fenomen isimin hayatı hakkında sorular sormaya başladılar. Bizlerde siz değerli okurlarımız için araştırdık ve bulduk.

 

YouTube dünyasının başarılı içerik üreticilerinden olan Görkito kullanıcı ismi ile paylaşımlar yapan Zeynep Görkem Karman Abat sosyal medyanın yeni trend yüzlerinden birisi haline geldi. Ürettiği içerikler ile kısa zamanda geniş ayran kitlelerine ulaşmayı başaran sosyal medya fenomeni takipçileri ise Zeynep Görkem hakkında sık sık arama motorlarında sorular sormaya başladılar. Bizler siz değerli takipçilerimizin soruları ve istekleri doğrultusunda sosyal medyanın beğenilen  yüzü Zeynep Görkem hakkında geniş bir yazı kaleme aldık. 1992 yılında dünyaya gelen sosyal medya fenomeni 28 yaşında ve İngilizce öğretmeni. Pek çok alanda faaliyet gösteren ve yeteneği ile büyüleyen Zeynep Görkem sosyal medya fenomenligine girişini İtalya da yaptı. İtalya’da öğrenci iken yaptığı toplu bir makyaj alışverişini paylaşmak istemesi ile sosyal medya dünyasına giriş yapan Görkito kullanıcı ismini Zeynep Görkem blog sayfasını bu şekilde açtı. Deneyimlerini ve son zamanların popüler challenge ve bloklarını YouTube kanalında takipçileriyle paylaşan Görkem Karman kendi markasını da kurdu. kariyer hayatı kadar özel hayatı da dikkatleri üzerine çekmeyi Başaran Görkem Karman sosyopix ile yaptığı işbirliği sayesinde hayatının aşkını bularak sezgi abat ile evlendi. Umutlu evliliğine sosyal medya üzerinden herkese duyuran Görkem karmanın yakın zamanda Mercan isminde bir kızı oldu. Sosyal medyanın parıldayan yıldızlarından olan Karman, paylaşımları ile ses getirmeye devam ediyor. Geniş hayran kitlelerine ulaşmayı başaran Karman’ın adına açılmış bir çok fan sayfası dahi mevcut. Takipçileri sık sık arama motorlarında Karman’ın yaşını sorar hale geldiler bizler de siz değerli okurlarımız için araştırdık ve bulduk. 1992 yılında İstanbul’da dünyaya gelen başarılı sosyal medya fenomeni 29 yaşında. Sosyal medyanın beğenilen isimlerinden olan Zeynep Görkem gönlünü Sezgin Abat’a kaptırdı. Kısa zamanda hayatlarını birleştiren çift uyumları ve sempatik halleri ile sosyal medya kullanıcılarından tam not aldı. Hayatlarını birleştiren bu çiftin Mercan isminde bir kız çocukları olmuştur.