Gönül Dağı Dizisinin Yeni Sezon Çekimleri BaÅŸladı!

4 Sezon boyunca her hafta zirvede yer alarak bir rekora imza atan Gönül Dağı'nın yeni sezon çekimleri EskiÅŸehir Sivrihisar'da baÅŸladı.

 

Tam 4 yıldır her hafta aileleriyle birlikte TRT 1 ekranlarında buluÅŸan ve sevgileri katlanarak artan Gönül Dağı tiryakileri için özlem bitiyor. Çekimlerine baÅŸlanan dizinin 5. Sezon 143. Bölümü, Eylül ayında TRT 1 ekranlarına gelecek.

 

GÖNÜL DAÄžI 5. SEZONA SÜRPRÄ°ZLERLE GÄ°RÄ°YOR!

 

Gönül Dağı'nın 5. Sezonu'nda izleyicileri birbirinden ilginç sürprizler bekliyor. Gedelli kasabası, yine hüzünlü ve eÄŸlenceli olaylara sahne olacak. Kasabaya, Kaya ailesine yeni dostlar katılacak, izleyiciler Gönül Dağı'nın sıcak, samimi, sevgi yüklü hikayelerini yine keyifle seyredecek. Yine Cumartesi akÅŸamları Türkiye'de Gönül Dağı rüzgarları esecek.

 

Bozkırda bir Anadolu masalını, sapsarı toprakların, yıllarca dile gelen efsanelerin, unutulmaz aÅŸkların hikayesini anlatan Gönül Dağı,  küçük dünyalarında büyük hayaller yeÅŸerten Anadolu çocuklarının, tüm engellere raÄŸmen imkansızı baÅŸarmaya çalışan 3 kuzenin ve onların aileleriyle sevdiklerinin yaÅŸamından kesitleri ekranlara yansıtıyor.

 

Ülkemizin çok önemli sorunlarına parmak basarak, sevgi, saygı, hoÅŸgörü ve geleneksel deÄŸerlerimizle harmanlanmış samimi senaryosu ile izleyicileri hem duygulandıran hem de yüzlerindeki eksik etmeyen Gönül Dağı, yeni sezonda da gençleri giriÅŸimcilik konusunda motive etmeye ve onlara rehberlik etmeye devam edecek.

 

Yapımcılığını Köprü Film/Ferhat EÅŸsiz, yönetmenliÄŸini Yahya Samancı'nın üstlendiÄŸi Gönül Dağı'nın senaryosunu Ali Asaf Elmas ve Teoman Gök kaleme alıyor. Berk Atan, Semih Ertürk ve Cihat SüvarioÄŸlu'nun baÅŸrolleri paylaÅŸtığı Gönül Dağı'nda, Nazlı Pınar Kaya, Melis Sevinç, Hazal ÇaÄŸlar, Ferdi Sancar, Erdal Cindoruk, Ege Aydan, Süeda Çil, Serkan Kuru, Eser EyüboÄŸlu, Åžebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Burak Can, Nuri GökaÅŸan, Zümre MeÄŸreli, Hüseyin Sevimli, Öge SözbaÅŸ, Müjde Zeynep Akdeniz, Åžive Åženözen, Ulviye Karaca, Sait Seçkin, Hande Nur Tekin, Sercan Ä°nceer, Burak Haktanır,  Faruk Karagül, Gözde Dernek, Kaptan Gürman, Öznur YaÄŸcı, Mesude Türkmen, Kaan Åžençubukçu, Ataberk Tufan, Ömer Batu DaÄŸlı, Bade Irazlı, Ä°mren Åžengel, Kübra Balcan rol alıyor.